top of page

Meistä

Herkullista ruokaa helposti

Teemme juhlat sinulle. Meillä on valmiita menukokonaisuuksia, joita voit käyttää inspiraation lähteenä. Rakennamme tarjoilut, joissa otetaan huomioon juhlien luonne ja teema. Järjestämme myös tapahtumia, joissa ruoat tarjoillaan pöytiin. 

 Teemme tarjoiluja kaikenlaisiin tapahtumiin kuten esim. yritystapahtumat, häät, syntymäpäivät, valmistujaiset ja sukujuhlat. Toimitamme myös tilauksesta ruoat juhlapyhiksi kuten jouluksi, pääsiäiseksi tai juhannukseksi. 

Autamme myös muissa juhliin liittyvissä asioissa, kuten ohjelman järjestelyissä, äänentoistossa ja juhlapaikan valinnassa. Me voimme vuokrata tapahtumaanne äänentoistovälineet tai hankkia artistin/bändin esiintymään. Hoidamme käytännön järjestelyt juhlissa, jolloin voit itse keskittyä juhlimaan.

Ota yhteyttä niin suunnittelemme tarjoilut
 ja juhlat sinun budjettisi ja toiveittesi mukaisesti.

Me autamme sinua tekemään tapahtuman, joka muistetaan. 

Palvelumme

Yritystilaisuudet

Järjestämme kaikenlaiset yritystilaisuudet kuten pikkujoulut, henkilöstöjuhlat ja asiakastapahtumat. Toimitamme kaikkiin tapahtumiin ruoat ja voimme osallistua niiden järjestämiseen.

Häät ja 
perhejuhlat

Häät ovat yksi tärkeimmistä juhlista. Kauttamme saat juuri sellaiset tarjoilut kuin haluat ja autamme myös järjestelyissä sekä varmistamme juhlan sujuvan etenemisen. Järjestämme myös muut perhejuhlat - syntymäpäivät, YO-juhlat, rippijuhlat ja muistotilaisuudet.

Kokki kotiisi

Haluatko viettää erityisen illan ystäviesi kanssa? Tilaa paikalle henkilökohtainen kokki illaksi. Teemme teille ruoat, tarjoilemme ne pöytään ja voimme vielä valita viinit ruokiin sopiviksi. Mahtava tapa viettää ilta parhaiden ystävien kanssa ilman stressiä. 

Lounas LusikkaV1.png
bottom of page